Yeni Haberler

Ekonomi

Maden sektörü 2023 yılında ihracattaki yaralarını 2024 yılının ilk çeyreğinde sardı

Türkiye’nin ihracatta yıldız sektörlerinden maden sektörü 2023 yılında kaybettiği pazarları, 2024 yılında geri kazanıyor.

Ekonomi

Figopara'dan 2024 Hedef Güncellemesi: 12,5 Kat Büyüme ve 100 Milyar TL'lik Finansman Hacmi

Ticari işletmelerin finansman süreçlerini yönetebileceği ana platform olma yolunda ilerleyen ve sektörde farklı finansörlerle hayata geçmiş öncü ve inovatif çözümler sunan Figopara, 2024 yılı ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı.

Ekonomi

MediaMarkt'tan yeni evlenecek çiftlere kampanya

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışveriş deneyimi sunan MediaMarkt, “Ev kurmak sizden beyaz eşya indirimi bizden!” sloganıyla, yeni evlenecek çiftlere seçili beyaz eşya ürünlerinde sepette indirim sunuyor.

Ekonomi

Marble İzmir 29. kez kapılarını açıyor

Bu yıl 29’uncusu düzenlenecek Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, yarın Fuar İzmir’de düzenlenecek törenle kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Ekonomi

Lipton Türkiye'nin Yeni Pazarlama Direktörü İdil Ziyaoğlu Alpaslan Oldu

Uzun yıllardır gıda kategorisinde çeşitli markalara liderlik eden İdil Ziyaoğlu Alpaslan, Lipton Türkiye Pazarlama Direktörü olarak görev yapmaya başladı.

Ekonomi

Kâmil Koç'un Avrupa'daki yeni durağı Kırcaali oldu

Türkiye’nin köklü seyahat markası Kâmil Koç, yurt içinde olduğu gibi Avrupa yollarındaki varlığını da genişletmeye devam ediyor.

Ekonomi

QNB Finansbank, Çiftçiler İçin Gediz Elektrik ve Aydem ile İş Birliği Yaptı

Tarım sektörünü ve çiftçileri desteklemeye devam eden QNB Finansbank, çiftçilerin elektrik faturalarını kolaylıkla ödeyebilmeleri için Aydem ve Gediz Elektrik ile Tarım POS anlaşması yaptı.

Ekonomi

Teedo'da Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Direktör Cansu Karagül oldu

EdTech alanında uzmanlaşmış online eğitim platformu Teedo’da Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Direktörlük görevine, 15 yıla yakın zamandır yerel ve global çeşitli teknoloji, medya ve hizmet şirketlerinde dijital, kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında deneyim sahibi olan Cansu Karagül atandı.

Ekonomi

Borusan EnBW Enerji Yeni Yatırımlarının Rüzgar Türbinleri için Nordex Grubu'yla Anlaştı

Borusan Grup şirketlerinden Borusan EnBW Enerji, Türkiye’deki yeşil enerji dönüşümüne verdiği desteği yeni yatırımları ile sürdürüyor.

Ekonomi

Başkan Türkmen Göreve Başladı

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Kemalpaşa Belediye Başkanı seçilen Mehmet Türkmen, mazbatasını 15 Temmuz Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle aldı.

Giriş Yap

Sağlıklı Yaşam ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!